tilknyttet-cntfoto_13.jpg

Så er jeg kommet hjem fra 9 dage i København til VM i cyling, det var en kæmpe oplevelse endnu engang.

​Det var noget helt specielt for juniorne, da de for første gang imange år var med samen med u23 og profferne. Samtidig med at det var på hjemmebane, så der var rigtig mange tilskurer.

​Jeg har været med det danske juniorlandshold i landevejscykling på 3 ture i 2009. Den første tur gik til Tjekkiet i 6 dage.

​Det var også min første tur med landsholdet. Det blev heldigvis heller ikke den sidste! Jeg havde fået en mail om, at man manglede massører til holdet, så jeg prøvede at kontakte landstræneren. Han gjorde sig nogle noter om hvad jeg var for en behandler og han ville så vende tilbage hvis jeg skulle med. Jeg har siden fået af vide at vi var 16 der havde ringet til ham. Så man må vist godt være stolt over at være blevet udvalgt!

Efter hjemkomsten til Danmark modtog jeg en mail med datoer for resten af året, hvor de gerne ville have mig med. Jeg valgte at tage turen til Luxenborg. Der er jo ikke ligefrem de store penge i at rejse med dem. Så man vælger ikke alle ture.

På denne tur havde de kun 2 etaper. På den første etape vandt de den gule trøje, så der var alle jo glade. Men det krævede noget helt andet af rytterne dagen efter, for nu skulle man jo til at forsvare den. Det lykkedes ikke, men rytteren fik en 3 plads.

​Den største oplevelse fik jeg i august, da jeg var så heldig, at den behandler, der skulle med dem til VM, ikke kunne tage med. Derfor ville landstræneren rigtigt gerne have, at jeg tog med.