Sportsskader er blandt de hyppigst forekommende fritidsulykker (37%), i Danmark

 

Akupunktur og myorefleksterapi har vist sig enormt effektiv til at afhjælpe smerter ved sportsskader og til at hjælpe det skadede væv til at hele hurtigt igen. Det oplever jeg gang på gang. Grunden til, at akupunkturen er en hurtig og effektiv vej tilbage til sporten, er at behandlingsformen via stimulering af kroppens meridianbaner går ind og lindrer smerteoplevelsen, samtidig med at den aktiverer kroppens selvhelbredende egenskaber.

Dyrker du en eller anden form for sports, kan du også med fordel benytte akupunkturen til at forebygge skader, øge energistrømningen i kroppen og holde muskler og led i optimal form, så du kan få endnu mere ud af træningen.

Dorte siger

Så måtte jeg igen gøre brug af Anettes kyndige hænder, eller skal man sige nåle. :-) 
Fik en fiber skade en uge før jeg skulle løbe halv marathon, men 3 behandlinger med nåle, og så var jeg klar. 

Var meget spænd på om skade brød op, det gjorde den heldigvis ikke, og jeg gennemførte løbet uden smerter fra fiberen. 

Kan kun​ varmt anbefale behandlinger ved Anette. 
​ 
Tusind tak for hjælpe og med så med så kort varsel.

William Siger

1000 tak for hjælpen/behandlingen af vores søn, William. 
Det er helt utroligt hvor effektivt det har været, efter 3 behandlinger er hans "lyskenskade" helt væk og han kan både løbe og spille fodbold igen. :o) 

Jeg er meget imponeret over hvordan du behandlede hans skade - da du kom i dybden med det, fjernede det foruden hans lyskenskade, også hans smerter ved hofte og knæ og han har ikke mærket noget til det siden - også selv om han er en meget aktiv dreng med sport 6 dage om ugen..... 

Jeg/vi kan kun anbefale dig på det højeste og kommer uden tvivl tilbage hvis (når) en ny skade opstår :o)