Skulder / nakke

jeg har været udfordret af smerter i skulder/ nakke og led , generelt ømhed i hele kroppen
jeg må indrømme at min tiltro til akupunktur ikke var stor...Men ......Men efter første behandling !!!! det gjorde bare noget
2 behandling var som at blive født på ny... efterfølgende med 4 behandlinger og det har været sådan siden Februar,
og vil helt sikker bestille tid hos Anette igen..
Mvh. Mogens Andersen

15. november 2022
Skulder (2)

Har fået en dejlig behandling der har hjulpet mig og jeg har ikke så ondt.
vh. Evelyn Flugt

14. november 2022
knæ og hofte

Jeg har, gennem de sidste år, fået flere behandlinger hos Anette når jeg har haft ondt i nakken, i ryggen eller i hoften. Hun behandler mig med posturologi, myorefleksterapi og øreakupunktur og det hjælper rigtig godt.
Jeg har slidgigt i venstre knæ og har nogen gange haft så ondt, at jeg næsten ikke kunne gå - her har behandling med akupunktur gjort en stor forskel.
Man kan altid få en tid med kort varsel hos Anette - de bedste anbefalinger herfra.
vh. Anna Rørby

14. november 2022
smerter og låsninger

Min datter; Signe på 17 år er dressur rytter og er periodevis udfordret med skævhed i kroppen som giver hende smerter og låsninger som samtidig går i hesten og gør den stiv. Selvom Signe har nåleskræk, melder hun klart ud om en tidsbestilling når problemet er der, da hun oplever en meget hurtig bedring.
De bedste anbefalinger herfra.
vh. Helle Danielsen

11. november 2022
Menstruationssmerter

Jeg døjede rigtig meget med menstruationssmerter, som gjorde, at når jeg fik min menstruation, så havde jeg også sygedage på arbejdet, hvilket var rigtig øv. Derfor havde jeg en snak med Anette, om der på nogen måde kunne gøres lidt, så jeg ikke hver måned skulle have flere sygedage. Selvfølgelig havde Anette en løsning på det og jeg begynde at få akupunktur. De første gange var jeg hos Anette lidt hyppigere, hvorefter der gik længere tid imellem. Tror jeg i alt havde 7-8 besøg ved Anette, og det hjalp. Jeg mærkede meget lidt til mine menstruationssmerter og jeg behøver ikke længere have sygedage på arbejdet på grund af menstruation. Alt i alt fuld tilfreds med behandlingen! Kan klart anbefales!
vh. Emma Lauersen

10. november 2022
ryggen (1)

Efter4 uger med ondt i ryggen, og masser af piller, måtte der ske noget. En god veninde fortalte om Anette, og så skete der noget, jeg kan godt ærgre mig over, at jeg gik så længe, inden jeg kom afsted. Nu kigger vi på lidt andre skavanker, ryggen er fin igen. Jeg nyder at komme, der er altid stille og roligt, man føler der er tid og forståelse for en, det er bare dejligt. Tak fordi du er der.
vh. Annette Christensen

10. november 2022
Fordøjelse

Efter 3-4 måneder med diarre fik min mand Henry Kristensen 4 x akupunktur for fordøjelsen, det virkede fantastisk, efter at være sengeliggende og kørestolsbruger, 1 måned efter sidste behandling begyndte Henry selv at klare toilet besøg og bruger kun rollator en gang imellem. Akupunkturen gav rolig mave og kræfter. Vi er meget taknemlige for Anette´s kur.
vh. Mary Kristensen

9. november 2022
lænd

Super god - venlig og imødekommende.
vh Henrik Andersen

9. november 2022
Lænd (1)

Jeg var nede Anette med lænden, der i flere år har været låst og udfordret min hverdag...
Efter 45 minutter intens behandling fik jeg faktisk låst fuldstændig op for lænden, og det betyder jeg kan stort alt nu...
En kæmpe tak og ros til Anette - og de allerstørste anbefalinger herfra...
TAK!
vh Tommy Kristiansen

9. november 2022
Ryggen

Jeg kom til Anette med pludselige opstået smerter i ryggen. Jeg skulle spille en fodboldkamp nogle dage senere, så jeg havde brug for hurtigt at få det bedre. Anette satte nogle nåle i, og allerede dagen efter havde ryggen det meget bedre. 2 dage efter spillede jeg fodboldkamp uden at mærke nogle smerter i ryggen.
Hvis du har brug for et lille mirakel, så besøg Anette.
vh. Tanja Frisesdahl

9. november 2022
skulder (1)

Jeg havde ondt i skulderen, lægen sagde at det bare skulle have ro.
Anette satte nåle i (10 behandling) og så var jeg god som ny, kan kun anbefale at lade Anette kikke på de små skader man kan løbe ind i.
vh. Ove Fyhn

9. november 2022
Allergi

Jeg har i mange år døjet med et hav af allergiske krydsreaktioner, herunder pollenallergi og høfeber. Jeg fik da muligheden for, at prøve noget nyt ved Thyregod Wellness, nemlig akupunktur og myorefleksterapi. Allerede efter første behandling, var der nærmest ingen nys og kløende øjne i min hverdag og efter tre behandlinger kunne jeg klare en hel sommer, uden allergiske problemer.

Anette får de bedste anbefalinger herfra, når det angår akupunktur mod allergi.
vh. Mathias Arico

9. november 2022
Tennis albue

Jeg har flere gange været på besøg hos Anette med skader som tennisalbue, golfalbue og hold i ryggen og altid blevet modtaget med smil og forståelse.
Intet problem er for småt (eller stort) her.
Hun har behandlet med myrefleksionsterapi og akupunktur, hvilket har hjulpet så meget efter bare to-tre behandlinger, at jeg har følt mig fit igen. Utroligt så hurtigt som de nåle kan hjælpe og uden, at det gør ondt eller bløder. Jeg vil gerne anbefale Anettes kyndige hænder til alle, der døjer med skader, det etablerede system ikke kan afhjælpe. Og der er altid til at få tid på de skæve tidspunkter, morgen og aften.
vh. Leif Pedersen

9. november 2022
lænd (2)

Jeg har haft smerter i lænden, så jeg har måtte holde pause med at løbe. Det fik jeg akupunktur for, som har virket godt , jeg løber igen. Tak for behandlingen ved Anette sender de bedste anbefaling.
vh. Jonna Neve

8. november 2022
Hælspore

Jeg havde fået hælbetændelse kunne næsten ikke støtte på foden
Anette kunne selvfølgelig ikke garantere at hun kunne hjælpe men vi prøvede .
Første gang jeg undersøgte Anette mig godt og kunne se at jeg også var skæv i ryggen som så var en af grundene til betændelsen .
Jeg fik behandling i ørene og nåle i foden 2 gange så var ryggen klar 😀
Samtidig med nåle i foden 5 gange .
Herefter kunne jeg gå almindeligt igen uden smerter 😀
Rigtig god service og et hyggeligt sted !
Tak Anette jeg kommer gerne en anden gang 💐
Vh. Dorte Johannessen

4. november 2022
knæ

Havde dårlig knæ, fys havde prøvet, men det hjalp ikke, det gjorde det hos Anette, efter fire gange har jeg ikke mærket noget til knæet👍dejligt kan stærkt anbefales🤗🤗
Vh. Henny Ulsted

23. august 2018
Migræne

Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Anette. Jeg har den seneste tid fået en del behandlinger med myreofleksterapi og akupunktur for bl.a migræne og stress. Er efter behandling mere afslappet og antallet af migræne anfald er stærkt reduceret siden første behandling.
Samtidig hjælper der også på overskud og energi.
Jeg har for en del år siden også fået hendes hjælp til at rette skævhed og ubalance i hofterne - som fremkaldte ondt i ryg og iskias - og jeg har ikke siden haft de samme gener.
Vh. Linda Facius Overgaard Jensen

20. marts 2018
stress

Jeg har været ved Anette op til flere gange efterhånden og med flere forskellige skavanker.
Hun har givet mig myrefleksionsterapi og akupunktur, hvilket har hjulpet rigtig meget.
Har haft stress, hvor hun afhjalp dette en hel del, blev mere afslappet efterfølgende.
Har altid døjet meget med græspollen, fået receptpligtig medicin for det, men de sidste 2 sommere har jeg fået akupunktur og har slet ikke været så hårdt ramt.
Nu her har jeg været ved Anette med bækkenløsning. Havde ekstrem ondt inden jeg kom, gjorde ondt når jeg gik, sad eller lå ned . Har stadig smerter, men det er til at holde ud nu og kan igen fungere i hverdagen.
De varmeste anbefalinger fra mig.
Camilla Johnsen Dahmh. Camilla Johnsen Dahm

15. november 2017
Seneskedehindebetændelse

Jeg har været hos Anette ved Thyregod wellness med seneskedehindebetændelse i min venstre arm. Hun startede med at løsne op for muskelspændinger, men noget der hedder myorefleksterapi. Så fik jeg efterfølgende nåle i.(akupunktur). Jeg mærkede allerede efter førstebehandling en markant bedring. Jeg fik 3 behandlinger i det hele. jeg vil helt klart vælge Anette igen hvis jeg får nogle problemer. Mange tak for hjælpen Anette.
Vh Majken Helleskov

12. oktober 2017
Pollen allergi

Pollen allergi

Jeg har gennem flere år haft gener af pollen allergi, så jeg i sæsonen måtte starte dagen med en pille, for at kunne mindske mine gener af nysene, klør og snot næse.
Jeg blev anbefalet at prøve myorefleksterapi og akupunktur hos Thyregod wellness. Jeg fik en behandling i ugen 4 gange. efter 3 behandlinger har jeg ingen genere, samt tager ikke noget medicin mere, så det er dejligt. Kan kun anbefale dig at prøve hvis du lider af allergi.
Vh. Signe M. Gotfredsen

7. juni 2017
Skulder

Jeg har igennem flere år haft problemer med en dårlig skulder - og specielt med, at jeg om natten i søvne fik armen op at ligge over mit hoved. Der låste skulderen sig fast, og jeg kunne ikke sænke armen igen uden stærke smerter.
Jeg har igennem flere år jævnligt været til fysioterapi uden det store resultat - jeg vågnede hver nat 2-3 gange med stærke smerter.
Jeg blev i efteråret 2016 anbefalet at prøve Anette's magiske hænder og nåle. Jeg fik 9 behandlinger, og allerede efter 4-5 behandlinger kunne jeg mærke stor forskel - på den måde, at jeg sov igennem hver nat UDEN smerter.
Der er nu snart gået 3 måneder siden min sidste behandling - og det er stadig fantastisk. Jeg sover igennem hver nat uden at vågne med smerter.
Jeg vil nok altid have en dårlig skulder - men at kunne sove om natten i stedet for at vågne flere gange med smerter er fantastisk.

Så STOR ros og tak til Anette - og der er ingen tvivl om, at jeg igen vil kontakte Thyregod Wellness, hvis min krop har brug for hjælp.

Derudover vil jeg lige opmærksom på, at Sundhedsforsikringerne ofte dækker et vis antal akupunktur-behandlinger.
Vh. Henriette Poulsen

7. marts 2017
Fiber skade

Så måtte jeg igen gøre brug af Anettes kyndige hænder, eller skal man sige nåle. :-)
Fik en fiber skade en uge før jeg skulle løbe halv marathon, men 3 behandlinger med nåle, og så var jeg klar.

Var meget spænd på om skade brød op, det gjorde den heldigvis ikke, og jeg gennemførte løbet uden smerter fra fiberen.

Kan kun​ varmt anbefale behandlinger ved Anette.

Tusind tak for hjælpe og med så med så kort varsel
Vh. Dorte Eriksen

9. juni 2016
lyskenskade

1000 tak for hjælpen/behandlingen af vores søn, William.
Det er helt utroligt hvor effektivt det har været, efter 3 behandlinger er hans "lyskenskade" helt væk og han kan både løbe og spille fodbold igen. :o)

Jeg er meget imponeret over hvordan du behandlede hans skade - da du kom i dybden med det, fjernede det foruden hans lyskenskade, også hans smerter ved hofte og knæ og han har ikke mærket noget til det siden - også selv om han er en meget aktiv dreng med sport 6 dage om ugen.....

Jeg/vi kan kun anbefale dig på det højeste og kommer uden tvivl tilbage hvis (når) en ny skade opstår :o)
Vh. Charlotte Mortensen

30. september 2015
Nakke og Ischasnerven

​Jeg er blevet behandlet 2 gange hos Anette, begge gange med både AKUPUNKTUR og POSTUROLOGI. Det har været med stor succes begge gange. Første gang var med nakkesmerter- hovedet satte sig fast, som jeg havde fået adskillige behandlinger for ved 2 forskellige kiropraktorer uden det forsvandt. Efter 5 behandlinger med AKUPUNKTUR og POSTUROLOGI ved Anette forsvandt det.

Anden gang jeg søgte behandling hos Anette var med en iscasnerve som blev ved med at genere mig, især efter sport. Også her efter 5 behandlinger med AKUPUNKTUR og POSTUROLOGI forsvandt smerten.
Jeg anbefaler alle jeg møder med ondt/smerter i bevægeapparatet, at kontakte Thyregod Wellness v. Anette Jørgensen.
vh. Tommy Schultz

15. september 2015
Lyskeskade

Kære Anette.

Jeg vil bare sige 1000 tak for hjælpen. Jeg har ”døjet” med en skade i lysken siden starten af April 2015. Jeg er aktiv i form af håndbold, styrketræning og en masse fitness. I april fik jeg store problemer efter en håndbold træning. Så store smerter i min venstre lyske, at jeg slet ikke kunne gå 1-2 dage efter. Jeg konsulterede en læge, som sagde at jeg måtte holde pause for alt sport, og give lysken ro, da det kan blive kronisk, hvis man fortsætter. Det gjorde jeg så, og det blev gradvist bedre og bedre. Jeg trænede stadig lidt styrketræning, og gik lange ture. Det var ok, men hver gang jeg prøvede at få noget løb på, var jeg tilbage, hvor jeg måtte holde mig helt i ro. Efter 4½ måned med næsten ingen sport, igen med smerter efter løb, var jeg hos lægen. Han sagde, at lyske skader kunne tage op mod et år. Jeg havde i mellemtiden hørt om, at du havde haft andre med samme problem som mig, og lægen ville ikke afvise at akupunktur kunne hjælpe. Efter 1. behandling var jeg noget øm, og havde ondt når jeg lå i sengen. (du sagde i øvrigt at jeg bare skulle dyrke det motion jeg kunne)

2. behandling en uge efter, og det var faktisk væk. Når jeg rigtig havde løbet igennem, var jeg øm lidt bagefter – men dagen efter var det væk.

3. behandling 2 uger efter, var mest fordi jeg ikke kunne tro, at det var væk… Men det er det !

Hvis jeg rigtig har trænet, kan jeg blive lidt træt i lysken, men det er intet med smerter at gøre. Det er fantastik. Og der hersker ingen tvivl om, at hvis jeg på nogen måder får smerter i min lyske igen eller andre steder, så er jeg ikke langsom til at finde til Thyregod.

Venlig hilsen Sophie Lyager

15. september 2015
Astma

​Jeg har gået ude ved Anette flere gange, både med dårlig skulder, fiber skader og da jeg fik astma for 10 år siden især ved anstrengelse, for 2 år siden ville jeg træne mig op til en halv marathon, så jeg snakkede med Anette om hun kunne hjælpe mig , så jeg havde bedre chance for at gennemfører uden alt for medicin.

Jeg har altid taget en del sug i min astma spray inden jeg løber, men nu kan jeg nøjes med en enkelt sug.
Jeg kan varmet anbefale akupunktur og ved Anette er man sikker på hun gør alt for at hjælpe.
Vh. ​Dorthe Eriksen

14. september 2015
Arm / Albue

Siden jeg første gang i 2009 blev opereret i min venstre hånd og siden har været igennem yderlig 2 store operationer i håndleddet, har jeg døjet meget med overstrakte muskler i venstre arm fra albuen og ned. Da jeg spiller meget håndbold har jeg prøvet mange forskellige ting, for at kommer og mine problemer. Jeg har forsøgt med pauser fra håndbold, diverse varmecremer, albuebeskytter osv. uden virkning.

Da begge mine forældre havde været i behandling hos Anette, syntes de jeg skulle prøve akupunktur. Sidste år havde jeg 5 behandlinger hos Anette og jeg spillede sæsonen ud uden smerter i armen. Da vi så havde sommerpause i marts-april, 2013, fra håndboldtræningen begyndte smerterne igen, da vi startede på sommertræningen i maj. Jeg valgte at se det på, i håb om at det ville gå over, men har været nødt til at gå til behandling igen. Denne gang har jeg været til 4 behandlinger, og har ca. 6 timers håndboldtræning i løbet af ugen uden problemer! Det er en fornøjelse, at kunne give sig 100 % til både træning og kamp uden smerter i armen.

Ingen tvivl om at det akupunktur virker! Det er helt sikkert jeg kommer tilbage igen hvis jeg skulle få problemer igen! Behandlingen er super og det virker! Jeg råder folk til at bruge Anette hvis de døjer med sportsskader el. lign.
Vh. Kevin Primdahl Zachariassen

2. oktober 2013
lyske og lår

​Kære Anette
Jeg vil bare sige 1000 tak for hjælpen i forbindelse med, at du har behandlet mig med akupunktur hos Aku One. Havde jeg dog bare prøvet akupunktur noget tidligere, Jeg er aktiv løber og har i ca. ½ år døjet med en skade i min lysken og lår, der gjorde, at jeg efter løbeture stort set ikke kunne stå på det ene ben i 1-2 dage efter løbeturen. Efter 8 behandlinger hos dig er jeg nu skaden kvit. Du nåede at få mig klar til ½ marathon, hvor jeg løb med min bedste tid (1,43) Det er en fornøjelse. Ingen tvivl om, at skulle der dukke en ny skade op, vil du være den første jeg vil søge hjælp hos for at få akupunktur.

Hilsen Marianne Gloggengichser

1. maj 2013

​Vil du også dele din oplevelse?

Jeg bliver glad, hvis du har lyst til at dele din oplevelse af at blive behandlet hos mig.