Henny Ulsted

Havde dårlig knæ, fys havde prøvet, men det hjalp ikke, det gjorde det hos Anette, efter fire gange har jeg ikke mærket noget til knæet👍dejligt kan stærkt anbefales🤗🤗

23. august 2018
Linda Facius Overgaard Jensen

Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Anette. Jeg har den seneste tid fået en del behandlinger med myreofleksterapi og akupunktur for bl.a migræne og stress. Er efter behandling mere afslappet og antallet af migræne anfald er stærkt reduceret siden første behandling.
Samtidig hjælper der også på overskud og energi.
Jeg har for en del år siden også fået hendes hjælp til at rette skævhed og ubalance i hofterne - som fremkaldte ondt i ryg og iskias - og jeg har ikke siden haft de samme gener.

20. marts 2018
Camilla Johnsen Dahm

Jeg har været ved Anette op til flere gange efterhånden og med flere forskellige skavanker.
Hun har givet mig myrefleksionsterapi og akupunktur, hvilket har hjulpet rigtig meget.
Har haft stress, hvor hun afhjalp dette en hel del, blev mere afslappet efterfølgende.
Har altid døjet meget med græspollen, fået receptpligtig medicin for det, men de sidste 2 sommere har jeg fået akupunktur og har slet ikke været så hårdt ramt.
Nu her har jeg været ved Anette med bækkenløsning. Havde ekstrem ondt inden jeg kom, gjorde ondt når jeg gik, sad eller lå ned . Har stadig smerter, men det er til at holde ud nu og kan igen fungere i hverdagen.
De varmeste anbefalinger fra mig.

15. november 2017
Majken Helleskov

Jeg har været hos Anette ved Thyregod wellness med seneskedehindebetændelse i min venstre arm. Hun startede med at løsne op for muskelspændinger, men noget der hedder myorefleksterapi. Så fik jeg efterfølgende nåle i.(akupunktur). Jeg mærkede allerede efter førstebehandling en markant bedring. Jeg fik 3 behandlinger i det hele. jeg vil helt klart vælge Anette igen hvis jeg får nogle problemer. Mange tak for hjælpen Anette.

12. oktober 2017
Signe M. Gotfredsen

Pollen allergi

Jeg har gennem flere år haft gener af pollen allergi, så jeg i sæsonen måtte starte dagen med en pille, for at kunne mindske mine gener af nysene, klør og snot næse.
Jeg blev anbefalet at prøve myorefleksterapi og akupunktur hos Thyregod wellness. Jeg fik en behandling i ugen 4 gange. efter 3 behandlinger har jeg ingen genere, samt tager ikke noget medicin mere, så det er dejligt. Kan kun anbefale dig at prøve hvis du lider af allergi.

7. juni 2017
Henriette Poulsen

Jeg har igennem flere år haft problemer med en dårlig skulder - og specielt med, at jeg om natten i søvne fik armen op at ligge over mit hoved. Der låste skulderen sig fast, og jeg kunne ikke sænke armen igen uden stærke smerter.
Jeg har igennem flere år jævnligt været til fysioterapi uden det store resultat - jeg vågnede hver nat 2-3 gange med stærke smerter.
Jeg blev i efteråret 2016 anbefalet at prøve Anette's magiske hænder og nåle. Jeg fik 9 behandlinger, og allerede efter 4-5 behandlinger kunne jeg mærke stor forskel - på den måde, at jeg sov igennem hver nat UDEN smerter.
Der er nu snart gået 3 måneder siden min sidste behandling - og det er stadig fantastisk. Jeg sover igennem hver nat uden at vågne med smerter.
Jeg vil nok altid have en dårlig skulder - men at kunne sove om natten i stedet for at vågne flere gange med smerter er fantastisk.

Så STOR ros og tak til Anette - og der er ingen tvivl om, at jeg igen vil kontakte Thyregod Wellness, hvis min krop har brug for hjælp.

Derudover vil jeg lige opmærksom på, at Sundhedsforsikringerne ofte dækker et vis antal akupunktur-behandlinger.

7. marts 2017
Dorte Eriksen

Så måtte jeg igen gøre brug af Anettes kyndige hænder, eller skal man sige nåle. :-)
Fik en fiber skade en uge før jeg skulle løbe halv marathon, men 3 behandlinger med nåle, og så var jeg klar.

Var meget spænd på om skade brød op, det gjorde den heldigvis ikke, og jeg gennemførte løbet uden smerter fra fiberen.

Kan kun​ varmt anbefale behandlinger ved Anette.

Tusind tak for hjælpe og med så med så kort varsel

9. juni 2016
Charlotte Mortensen

1000 tak for hjælpen/behandlingen af vores søn, William.
Det er helt utroligt hvor effektivt det har været, efter 3 behandlinger er hans "lyskenskade" helt væk og han kan både løbe og spille fodbold igen. :o)

Jeg er meget imponeret over hvordan du behandlede hans skade - da du kom i dybden med det, fjernede det foruden hans lyskenskade, også hans smerter ved hofte og knæ og han har ikke mærket noget til det siden - også selv om han er en meget aktiv dreng med sport 6 dage om ugen.....

Jeg/vi kan kun anbefale dig på det højeste og kommer uden tvivl tilbage hvis (når) en ny skade opstår :o)

30. september 2015
​Tommy Schultz

​Jeg er blevet behandlet 2 gange hos Anette, begge gange med både AKUPUNKTUR og POSTUROLOGI. Det har været med stor succes begge gange. Første gang var med nakkesmerter- hovedet satte sig fast, som jeg havde fået adskillige behandlinger for ved 2 forskellige kiropraktorer uden det forsvandt. Efter 5 behandlinger med AKUPUNKTUR og POSTUROLOGI ved Anette forsvandt det.

Anden gang jeg søgte behandling hos Anette var med en iscasnerve som blev ved med at genere mig, især efter sport. Også her efter 5 behandlinger med AKUPUNKTUR og POSTUROLOGI forsvandt smerten.
Jeg anbefaler alle jeg møder med ondt/smerter i bevægeapparatet, at kontakte Thyregod Wellness v. Anette Jørgensen.

15. september 2015
Sophie Lyager

Kære Anette.

Jeg vil bare sige 1000 tak for hjælpen. Jeg har ”døjet” med en skade i lysken siden starten af April 2015. Jeg er aktiv i form af håndbold, styrketræning og en masse fitness. I april fik jeg store problemer efter en håndbold træning. Så store smerter i min venstre lyske, at jeg slet ikke kunne gå 1-2 dage efter. Jeg konsulterede en læge, som sagde at jeg måtte holde pause for alt sport, og give lysken ro, da det kan blive kronisk, hvis man fortsætter. Det gjorde jeg så, og det blev gradvist bedre og bedre. Jeg trænede stadig lidt styrketræning, og gik lange ture. Det var ok, men hver gang jeg prøvede at få noget løb på, var jeg tilbage, hvor jeg måtte holde mig helt i ro. Efter 4½ måned med næsten ingen sport, igen med smerter efter løb, var jeg hos lægen. Han sagde, at lyske skader kunne tage op mod et år. Jeg havde i mellemtiden hørt om, at du havde haft andre med samme problem som mig, og lægen ville ikke afvise at akupunktur kunne hjælpe. Efter 1. behandling var jeg noget øm, og havde ondt når jeg lå i sengen. (du sagde i øvrigt at jeg bare skulle dyrke det motion jeg kunne)

2. behandling en uge efter, og det var faktisk væk. Når jeg rigtig havde løbet igennem, var jeg øm lidt bagefter – men dagen efter var det væk.

3. behandling 2 uger efter, var mest fordi jeg ikke kunne tro, at det var væk… Men det er det !

Hvis jeg rigtig har trænet, kan jeg blive lidt træt i lysken, men det er intet med smerter at gøre. Det er fantastik. Og der hersker ingen tvivl om, at hvis jeg på nogen måder får smerter i min lyske igen eller andre steder, så er jeg ikke langsom til at finde til Thyregod.

Venlig hilsen Sophie Lyager

15. september 2015
​Dorthe Eriksen

​Jeg har gået ude ved Anette flere gange, både med dårlig skulder, fiber skader og da jeg fik astma for 10 år siden især ved anstrengelse, for 2 år siden ville jeg træne mig op til en halv marathon, så jeg snakkede med Anette om hun kunne hjælpe mig , så jeg havde bedre chance for at gennemfører uden alt for medicin.

Jeg har altid taget en del sug i min astma spray inden jeg løber, men nu kan jeg nøjes med en enkelt sug.
Jeg kan varmet anbefale akupunktur og ved Anette er man sikker på hun gør alt for at hjælpe.

14. september 2015
Kevin Primdahl Zachariassen

Siden jeg første gang i 2009 blev opereret i min venstre hånd og siden har været igennem yderlig 2 store operationer i håndleddet, har jeg døjet meget med overstrakte muskler i venstre arm fra albuen og ned. Da jeg spiller meget håndbold har jeg prøvet mange forskellige ting, for at kommer og mine problemer. Jeg har forsøgt med pauser fra håndbold, diverse varmecremer, albuebeskytter osv. uden virkning.

Da begge mine forældre havde været i behandling hos Anette, syntes de jeg skulle prøve akupunktur. Sidste år havde jeg 5 behandlinger hos Anette og jeg spillede sæsonen ud uden smerter i armen. Da vi så havde sommerpause i marts-april, 2013, fra håndboldtræningen begyndte smerterne igen, da vi startede på sommertræningen i maj. Jeg valgte at se det på, i håb om at det ville gå over, men har været nødt til at gå til behandling igen. Denne gang har jeg været til 4 behandlinger, og har ca. 6 timers håndboldtræning i løbet af ugen uden problemer! Det er en fornøjelse, at kunne give sig 100 % til både træning og kamp uden smerter i armen.

Ingen tvivl om at det akupunktur virker! Det er helt sikkert jeg kommer tilbage igen hvis jeg skulle få problemer igen! Behandlingen er super og det virker! Jeg råder folk til at bruge Anette hvis de døjer med sportsskader el. lign.

2. oktober 2013
Marianne Gloggengichser

​Kære Anette
Jeg vil bare sige 1000 tak for hjælpen i forbindelse med, at du har behandlet mig med akupunktur hos Aku One. Havde jeg dog bare prøvet akupunktur noget tidligere, Jeg er aktiv løber og har i ca. ½ år døjet med en skade i min lysken og lår, der gjorde, at jeg efter løbeture stort set ikke kunne stå på det ene ben i 1-2 dage efter løbeturen. Efter 8 behandlinger hos dig er jeg nu skaden kvit. Du nåede at få mig klar til ½ marathon, hvor jeg løb med min bedste tid (1,43) Det er en fornøjelse. Ingen tvivl om, at skulle der dukke en ny skade op, vil du være den første jeg vil søge hjælp hos for at få akupunktur.

Hilsen Marianne Gloggengichser

1. maj 2013

​Vil du også dele din oplevelse?

Jeg bliver glad, hvis du har lyst til at dele din oplevelse af at blive behandlet hos mig.