placeholder-1.jpg

Allergi

AKUPUNKTUR MOD ALLERGI

 

Er du en af de mange danskere, der lider af høfeber, pollenallergi eller en af de mange andre allergiformer, der gør foråret svært at nyde? Så er der gode chancer for, at akupunktur kan gøre dit forår bedre.
Allergisymptomer opstår på grund af en ubalance i kroppens immunsystem. Immunsystemet reagerer på og angriber bestemte molekyler i de stoffer, vi er allergiske overfor, og danner antistoffer. Det forårsager, at kroppen udløser histamin, som er det stof, der er årsag til symptomerne som f.eks. kløe, røde øjne, nysen og løbende næse.

For nogle patienter mildnes symptomerne kraftigt, mens akupunkturbehandlingen i andre tilfælde får symptomerne til helt at forsvinde.
Der er derfor gode grunde til at give akupunkturbehandling mod allergi en chance.
Det bedste resultat mod sæsonallergi fås, hvis behandlingen påbegyndes inden sæsonen starter. Så vil du af med forårsgenerne, er det en god idé at starte nu.
Er du interesseret i at høre mere om, hvad akupunktur kan gøre for dig? Så kontakt Thyregod wellness på 40380776. Du kan også besøge min hjemmeside http://www.thyregod-wellness.dk, hvor du kan læse mere om vores behandlinger og bestille tid. https://www.eadministration.dk/kunde/kundelogin.asp…

Her kan du læse hvad Signe syntes!

Pollen allergi

Jeg har gennem flere år haft gener af pollen allergi, så jeg i sæsonen måtte starte dagen med en pille, for at kunne mindske mine gener af nysene, klør og snot næse. 
Jeg blev anbefalet at prøve myorefleksterapi og akupunktur hos Thyregod wellness. Jeg fik en behandling i ugen 4 gange. efter 3 behandlinger har jeg ingen genere, samt tager ikke noget medicin mere, så det er dejligt. Kan kun anbefale dig at prøve hvis du lider af allergi.